Trisslott med tom ruta

Trisslotten är en mycket välkänd lott som många människor väljer att skrapa lite då och då. Nu har den även slagit igenom digitalt i och med att allt fler väljer att spela spel online. Men, när Karl skulle skrapa sin onlinelott märkte han att en ruta var tom, något som nu fått honom att misstro lotter online, och något som inte alls ser bra ut för Svenska Spel.

7099229-trisslotterEn trisslott är verkligen en fantastisk liten papperslapp som kan skänka så otroligt mycket glädje och spänning. Det är en perfekt födelsedagspresent samtidigt som den är en perfekt aktivitet när man vill liva upp sin vardag lite och snabbt drömma sig bort när man ser att man har två en miljon-rutor. Men, för Karl blev skrapandet till en inte så behaglig upplevelse då han – och sedan fler med honom, var med om en otäck upplevelse med en ruta som var tom.

Jokern borta

I en artikel från Aftonbladet går det att läsa att Karl valt att skrapa en digital trisslott, något han gjort vid flera andra tillfällen.  Men, vad som var så märkligt med denna lott var att en ruta var tom. Något som förbryllade honom massor. När han sedan kontaktade Svenska Spel fick han som svar att ”vi ger dig ersättning för lotten”. Inte precis det Karl ville höra nu när han tappat förtroendet. Enligt Svenska Spel var det jokrar som inte visades på de digitala lotterna, men som man nu justerat.

”Vi har största förståelse för att kunderna reagerar, det hade jag också gjort om ett skrapfält plötsligt var tomt. Det handlar om en spelupplevelse för kunden som inte blev som den skulle, det är bara att beklaga. Rättningsfunktionen har inte påverkats, antingen har man vunnit eller förlorat. De som har drabbats kan gå tillbaka till sina lotter, nu kommer jokern att visas.”