Triss och Stormare i ny reklam

Snart har julen knackat på och många är det nu som letar presenter, och som satsar en extra krona på spel för att vinna den där lilla extra guldklimpen inför julen. Triss har ny reklamfilm där Peter Stormare är tomte.

6345065-santa-claus-with-a-bagSvenska Spel kan man ta del av mängder av nyheter som händer inom spelvärlden, och där, om man inte redan sett den, visar de även upp den senaste reklamen från Triss där även den stora skådisen Peter Stormare gästar som tomte. Varför? Jo, för att innan han plingar på får man dagen innan se en man skrapa fram en triss och ställa frågan om de inte borde ha en tomte i år. Det mest fantastiska är att Peter vill att man ska se att det är han, men mannen menar på att man ska inte veta vem tomten är. För, har man vunnit galet mycket med pengar så har man inte bara råd att hyra Stormare som tomte utan man har även råd att låta honom gå inkognito.

Spelandet ökan inför högtider

Att man spelar lite extra inför stora högtider har både med att man är mer ledig, man vill försöka vinna lite extra pengar samt att många spelsajter som finns online har många bra erbjudanden i samband med större högtider. Och det finns  mycket nytt och spännande om man söker sig online. Som ny spelare kan man satsa på att läsa på om de olika casinona som finns och vad som betyder med en mr green bonus och hur man får ut det bästa av ett spel. För, desto mer påläst man är, desto större chanser har man till ett bättre spelande. Läs på så du inte känner dig lurad om du väljer att spela online, en bonus är något bra, om du har ett långsiktigt spelande, läs mer här. Annars så satsa på en hederlig Triss och lova dig själv att boka Stormare som tomte.